top of page

Vi samarbetar med Sporthotellet i Idre som ligger i Idre by, ca 15 minuter bilfärd till både Storån och Österdalälven där vi håller till på flera av våra kurser.

 

De erbjuder dubbelrum och familjerum med plats för fyra. Alla rum har egen dusch/wc (vissa familjerum har egen dusch/wc i korridor). Rummen är nyrenoverade, utrustade med tv och har tillgång till gratis Wi-Fi. Boende på hotellet har även tillgång till ett gemensamt kök samt bastu. Det gemensamma köket är fullt utrustat för de som önskar tillaga mat på egen hand. Frukost är inkluderat.

Har man bokat en aktivitet med oss så får man 10% rabatt vid en bokning hos Sporthotellet. Denna bokning görs via mail eller telefon. Läs mer om Sporthotellet i Idre här!

Ett annat alternativ är att använda en av de naturnära och väl omhändertagna lägerplatserna som finns i Älvdalens Kommun. Vid lägerplatserna hittar man slogbod med eldstad och utedass. Under högsäsong brukar det vara väl påfyllt med ved och välstädat.

 

Det finns flertalet lägerplatser att välja på längst med både Österdalälven och Storån och flera är optimalt placerade för de som önskar att paddla fors. Perfekt för den som har campervan, husbil, husvagn eller tält.

Tänk på att följa allmäna lokala ordningsföreskrifter och lämna alltid platsen lite finare än den var när du kom dit! Läs mer lägerplatserna i Älvdalens Kommun här!

Campingplatser_norra_edited.jpg
bottom of page