top of page

Idre Outdoor Experience är ett företag baserat i Idre i Norra Dalafjällen som erbjuder guidning och kurser i forspaddling. Vi har licens från Transportstyrelsen för tillstånd att bedriva verksamhet och följer alla rådande bestämmelser gällande arbete i strömmande vatten. Vi har även tillstånd för att få utbilda forsränningsguider.

Att paddla i strömmande vatten är speciellt. Man befinner sig i en dynamisk miljö där en dag inte är den andra lik. Allting är i ständig rörelse. Oavsett hur många gånger man har paddlat en sträcka så känns varje tillfälle som ett nytt äventyr!

Vårt mål är att så många som möjligt ska få uppleva denna fantastiska aktivitet. Vi anpassar oss efter individen så att alla deltagare får möjlighet att utvecklas i sin takt efter sina egna förutsättningar.

Vi vill skapa en trygg miljö där man känner sig bekväm med att ta steget in i forspaddlingsvärlden.

Kajak Idre
_K3A3154.jpg

Linus Eriksson är ägare, säkerhetschef och instruktör på Idre Outdoor Experience.

 

2009 började han studera 'Adventure Tourism Management' i Nya Zeeland och har sedan dess arbetat med äventyrsturism både där och hemma i Sverige. Han har bland annat jobbat som forsränningsguide, glaciärguide, klippklätterinstruktör, höghöjdsbaneinstruktör, skidlärare, arbetsledare och säkerhetschef.

Han är utbildad Whitewater Rescue Technician Advanced via Rescue 3 Europe och har varit instruktör på flertalet forsrännarutbildningar i Sverige.

Utöver sin erfarenhet av olika aktiviteter så har han arbetat länge med serviceyrket och har "servicekänsla ut i fingertopparna"!

bottom of page